DSC_5027

WhatsApp Image 2021-12-01 at 09.13.02

55" High Brightness Etalagescherm

Een maximale impact van jouw etalage, het visitekaartje van je winkel of showroom. En opvallen tussen overige etalages in de winkelstraat of boulevard met showrooms. Hoe doe je dat?

PricetagcompleetDef

Groter bereik met een digitaal etalagescherm en dynamische content

Een digitaal etalagescherm in jouw etalage is een geweldige blikvanger. Het onderscheidt je van andere winkeliers. Want het heeft alle mogelijkheden om potentiële klanten te verleiden jouw winkel binnen te gaan. Met dit dynamische medium laat je veel meer producten zien dan er in de etalage passen. Nog een belangrijk voordeel is dat een scherm met ‘narrowcasting’ jouw boodschap continu vertoont. Dus ook buiten de vaste openingstijden inspireer, informeer en trigger je jouw doelgroep. En dankzij de hoge helderheid lukt dat bij ieder weertype. Zelfs op zonnige dagen – als er veel mensen buiten lopen – komt jouw boodschap goed over! U bereikt gegarandeerd meer mensen.

DSC_5023
floorstand

Ontworpen voor etalages in direct zonlicht

Deze displays zijn ontworpen voor etalageruiten en zijn voorzien van een ultrahoge helderheid van commercial grade (2500 cd/m²) die tot 10 keer helderder zijn dan standaard displays. Dit zorgt ervoor dat uw boodschap echt opvalt, zelfs het felste directe zonlicht.

 


icons

Nu met 1 jaar GRATIS
gebruiksvriendelijk software voor narrowcasting*

Otrum Digital Signage is een zeer overzichtelijk ‘drag and drop’ digital signage of narrowcasting pakket dat bestaat uit een ontwerp- en een beheermodule.

Met de ontwerpmodule kunnen templates worden ontworpen en met de beheermodule kan de inhoud hiervan eenvoudig worden aangepast.

In de templates kunnen alle soorten informatie worden getoond zoals afbeeldingen, filmpjes, tickers en externe content zoals Youtube, Twitter, websites etc. Meerdere templates kunnen als een presentatie worden getoond, al dan niet op geprogrammeerde tijden.

De presentaties kunnen in geheel of in categorieën via één of meerdere media players worden uitgezonden. De verschillende gebruikers kunnen toegang krijgen tot de verschillende modules, templates, playlists of players.

*na 1 jaar 25,- per maand. Ieder moment opzegbaar.

staandlhangend

Inclusief Floor stand of Ceiling mount!*

Ongelofelijk maar waar! Deze aanbieding is inclusief een floor stand of een Plafondbeugel. U leest het goed! Dit is een besparing van 599,-

*Exclusief montagekosten.

Maak nu gebruik van deze super aanbieding!

Bestel hier uw High Brightness Etalagescherm inclusief floor stand of Ceiling Mount en inclusief Narrowcasting software voor 1 jaar! of vraag meer informatie aan. Wij helpen u graag!